Activiteiten

Kijk op de facebookpagina Buurtkerk Soesterkwartier voor de nieuwste berichten!

Speeltuin zondagmiddag

Elke eerste en derde zondag van de maand is er van 15:30-17:00 uur Speeltuin zondagmiddag in Speeltuin Soesterkwartier aan de Noordewierweg 271. Van mei-september buiten met een tafel midden in de speeltuin en van oktober-april is het binnen en noemen we het Koffiehuis Soesterkwartier. Gezellige ontmoeting met taart, koffie, thee & limo, met spel en leuke opdracht voor de kinderen vanuit een Bijbelverhaal. Voor volwassenen en kinderen! Zie de agenda (rechterkolom).

 

Spelletjesavond

Elke laatste zaterdag van de maand is er een spelletjesavond van 17.00-19.00 uur in De Nieuwe Sleutel Noordewierweg 252-1: gezelligheid, lekker eten en spelletjes (gratis). Zie de agenda (rechterkolom).

Op deze avond zijn er diverse leuke activiteiten met de kinderen. Samen iets maken voor het eten, iets te knutselen, spelletjes doen en sport & spel in de gymzaal. We zelf kroketten gemaakt, cocktails en pizza's... We hebben een enthousiaste bingo gedaan, Twister, stoelendans, Jenga, Zwarte kat, in de gymzaal Iemand is hem niemand is hem gedaan, Kerst en Pasen gevierd en nog veel meer! We hebben plezier met kinderen en volwassenen. Welkom!

Onder andere op de zondagmiddag in de speeltuin en de spelletjesavond zien we onze droom in de praktijk: een open familie in de wijk, waar we met vallen en opstaan leren over Gods liefde en waar ieder waardevol is! 

Bakkie & bidden: rustmoment en koffie!

Bakkie & bidden is even een rustmoment en gezellig elkaar te zien met een bakje koffie. Het is door de week bij iemand thuis, elke veertien dagen, nu op twee plekken. Misschien bid je wel eens, of misschien is het nieuw voor je. Samen bidden geeft kracht merken we. We bidden we voor elkaar, voor de buurt en voor de wereld. Niet iedereen is gewend om hardop te bidden en dat hoeft ook niet. Kom het gerust een keer meemaken. Mail of bel even!

De weg: verhalen van Jezus en met buurtgenoten in gesprek

Wat kan geloof betekenen in de praktijk van het leven? Wat hebben anderen aan hun geloof en hoe beleven zij dat? Op de vraag van mensen uit de buurt is De weg gestart: samen in een kleine groep het goede nieuws van Jezus ontdekken. De eerste christenen werden mensen van 'de weg' genoemd en samen willen we 'de weg' van Jezus verkennen. We lezen de verhalen van Jezus met de vraag wat je daar vandaag aan kunt hebben. Vaak mooi om van elkaar te leren, met ruimte voor vragen, discussie en ruimte voor ieders eigen weg. Het is maandelijks bij iemand thuis, nu op twee plekken. Als je mee wilt doen, mail of bel even!

Voor meer informatie Oeds Blok, 06-21111202.

Meer weten over wie wij zijn? Ga naar de pagina Wie zijn wij.

Contact met ons opnemen? Ga naar de pagina Contact.