Wie zijn wij?

Een groepje buurtgenoten is in september 2012 gestart met de buurtkerk. Wij wonen met plezier in het Soesterkwartier! Ons geloof in Jezus geeft ons hoop en dit geloof willen wij praktisch maken in de wijk. Het is mooi om samen met buurtgenoten en organisaties op te trekken in de wijk. Verder genieten we erg van kinderen en daarom hebben kinderen een belangrijke plek.

Wij experimenteren met een buurtkerk die echt ‘Soesterkwartiers’ is en waar iedereen mee kan doen. Jij ook. Van harte welkom dus!

• Elke eerste en derde zondag van de maand is er van oktober-april Koffiehuis Soesterkwartier vanaf 15.30-17:00 uur in de Speeltuin Soesterkwartier, Noordewierweg 271. Van mei-september zijn we buiten in de Speeltuin. Zie de agenda.

• Elke laatste zaterdag van de maand is er een Spelletjesavond van 17.00-19.30 uur in buurthuis De Nieuwe Sleutel, Noordewierweg 252-1: gezelligheid, lekker eten en spelletjes (gratis). Zie de agenda. 

 

 

 Mensen van de buurtkerk zijn onder andere betrokken bij:

Heb je even voor mij (buurthulp voor kleine klussen; heeft u een klus of wilt u meedoen als vrijwilliger, bel dan 06-24819669)

Vereniging Duurzaam Soesterkwartier

• De Verkeerstuin

• Voetbalvereniging KVVA

• Het buurtnetwerk Soesterkwartier

Wij werken hartelijk samen met de andere kerken in de wijk: mensen van de (voormalige) Henricuskerk, de Emmaüskerk, de Westerkerk, de Keistadkerk en Bij Bosshardt. 

Wij zijn verbonden met de Baptistengemeente Amersfoort en met het netwerk Urban Expression (‘creatieve missie in aandachtswijken en volkswijken’).

www.baptisten-amersfoort.nl en www.urbanexpression.nl

 

Meer weten over onze visie? Ga naar de pagina Visie.

Meer weten over onze activiteiten? Ga naar de pagina Activiteiten.